Taylor Swift, boala ascunsă: Mă apăram în faţa oricui!

Cântăreața Taylor Swift a dezvăluit că la începutul carierei a făcut eforturi pentru a trata o tulburare de alimentaţie, potrivit The Independent.

Aceasta a precizat în documentarul 'Miss Americana', care a avut premiera joi la festivalul Sundance şi care va fi disponibil pe Netflix din data 31 ianuarie,  că fotografiile şi comentariile despre cum arată au declanşat maladia, relatează BBC. 

În anul 2015, subnutriţia a făcut-o aproape să leșine în timpul și la finalul unui concert. 'S-a întâmplat de câteva ori şi nu sunt în niciun fel mândră de asta', spune Taylor Swift în documentar. 'Mă apăram în faţa oricui: Despre ce vorbeşti? Bineînţeles că mănânc. Fac multă mişcare. Şi, da, am făcut multă mişcare. Dar nu mâncam.' 

Cântăreața și-a adus aminte despre cum o copertă de revistă a făcut-o să simtă o profundă îngrijorare, potrivit unui interviu acordat revistei Variety.

'Îmi amintesc cum, când aveam 18 ani, era prima dată când apăream pe coperta unei reviste. Titlul spunea ceva de genul Însărcinată la 18 ani?. Şi asta pentru că purtam ceva care îmi făcea ca partea de jos a abdomenului să nu fie plată. Am înțeles această remarcă drept o pedeapsă. Apoi, când eram la o şedinţă foto, mă aflam în cabină şi cineva care lucra la o revistă a spus: Uau, este uimitor că te cuprinde o măsură mostră. De obicei, trebuie să modificăm rochiile, dar putem să le luăm direct de pe podium şi să te îmbrăcăm!. Aceasta a concluzionat că 'este mai bine să gândeşti că arăţi grasă decât să arăţi bolnavă'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel