Urmărește emisiunea live


Taximetrist bătut de clienţi

Doi bărbaţi din Botoşani sunt anchetaţi de poliţişti, după ce, miercuri, au agresat un taximetrist şi au fugit cu maşina acestuia, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Maria Carp.

Potrivit sursei citate, taximetristul de 36 de ani a fost direcţionat de către dispeceratul unităţii de taxi pentru a prelua o comandă pe strada Griviţa din municipiul reşedinţă. Ajuns la locul solicitării, a observat că persoanele care au efectuat comanda se află în stare de ebrietate, iar la un moment dat le-a cerut acestora să coboare din vehicul. Cei doi au început să îl lovească pe taximetrist cu pumnii, între cei trei având loc o altercaţie. În timpul cât conducătorul auto a solicitat intervenţia organelor de poliţie, unul dintre agresori a furat taxiul, pe care l-a condus pe o distanţă scurtă, ulterior abandonându-l.

"În urma investigaţiilor efectuate de echipajul de poliţie ajuns la locul intervenţiei au fost identificaţi doi bărbaţi de 39 şi 42 de ani, pe care persoana vătămată i-a recunoscut ca fiind persoanele care l-au agresat, aceştia fiind conduşi la sediul poliţiei pentru audieri. Pe parcursul verificărilor s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de bărbatul de 39 de ani. Întrucât acesta a refuzat testarea alcoolscopică, el a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", a afirmat Maria Carp.

Pe numele celor doi bărbaţi a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, furt în scop de folosinţă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel