EXCLUSIV  Taximetriștii speculează vremea rea. Tarif de 150 de lei în loc de 15 lei

Specula taximetriștilor din capitală a atins limite inimaginabile. Conform unor informații relatate de un cititor DCNews, taximetriștii din zona Regie au ajuns să ceară 150 de lei pentru o cursă până în zona Unirii. 

Cititorul povestește că aglomerația din autobuze l-a făcut să încerce să ia un taxi, numai că acolo s-a lovit de un impediment de netrecut: un preț exorbitant cerut de taximetriști. 

"M-am dus în stația de taxiuri și m-au întrebat direct unde vreau să merg. Am spus că la Unirii și taximetristul mi-a spus că prețul cursei este de 150 de lei. Asta în condițiile în care am mai mers cu taxiul pe traseul respectiv și nu am plătit niciodată mai mult de 17 lei," ne-a relatat cititorul DCNews. 

Chiar și cursele Uber au început să se scumpească semnificativ în condițiile în care Bucureștiul este înghețat, iar foarte multe persoane au preferat să își lase mașinile acasă. Același cititor ne-a relatat că a dorit să comande o mașină prin Uber, iar simularea de preț i-a arătat că prin tarifele dinamice, aceeași cursă a ajuns să coste între 60 și 80 de lei. 

Tarifele Uber diferă însă în funcție de numărul de utilizatori din anumite zone, raportat la numărul de mașini disponibile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel