EXCLUSIV  TAXA pe LĂCOMIE, primul SONDAJ. PSD a dat LOVITURA

TAXA pe LĂCOMIE, primul SONDAJ. PSD a dat LOVITURA/ Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a anunțat, printre măsurile fiscale pentru care ar urma să fie dată OUG, și ”taxa pe lăcomie”. 

TAXA pe LĂCOMIE, primul SONDAJ. PSD a dat LOVITURA Ministrul de Finanțe a afirmat că ”se propune” ca de la 1 ianuarie 2019 să se aplica taxa pe lăcomie, ”care se aplică instituţiilor în cazul în care ratele ROBOR la 3 luni şi 6 luni depăşesc o anumită valoare procentuală”.

”Taxa se stabileşte pe baza mediei trimestriale a ratelor ROBOR la 3 şi la 6 luni, atunci când este depăşită valoarea de 1,5%. Acesta este pragul până la care nu se aplică o astfel de taxă", a explicat Teodorovici. 

Vezi aici mai mult: TAXA pe LĂCOMIE. Teodorovici, mesajul zilei

TAXA pe LĂCOMIE, primul SONDAJ. PSD a dat LOVITURA  Taxa pe lăcomie a transformat România în scena extremelor. Unii au hulit-o, alții au aplaudat-o. 

Liviu Dragnea spunea astăzi: ”Toți cei care vor pierde bani critică, dar românii și statul român care vor câștiga bani susțin această ordonanță”. 

Vezi aici mai mult: Dragnea avertizează companiile: Gata cu ȘANTAJUL!

TAXA pe LĂCOMIE, primul SONDAJ. PSD a dat LOVITURA  DCNews a realizat un sondaj pentru a vedea ce părere au românii cu privire la această taxă pe lăcomie care, în acest moment, este doar o propunere. 

Rezultatul sondajului arată că PSD a dat o lovitură cu ”taxa pe lăcomie”, majoritatea celor care au votat fiind de acord cu introducerea acestei taxe. 

(w670)

TAXA pe LĂCOMIE, primul SONDAJ. PSD a dat LOVITURA  După cum arată și graficul 23.193 de cititori DCNews.ro, reprezentând un procent de 67,33% consideră că taxa pe lăcomie e ”justificată”. 

11.252, adică 32,67%, susțin că taxa pe lăcomie e ”pericol pentru economie”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel