Taxă 0 la gunoi pentru locuitorii sectorului 2. Dan C. Popescu, anunț

Dan Cristian Popescu
Dan Cristian Popescu

La propunerea viceprimarului Dan Cristian Popescu, Primăria sector 2 supune dezbaterii publice proiectul de hotărâre pentru acordarea subvenției integrale a taxei de habitat.

După ce noua taxă de habitat de la sectorul 2 a generat discuții și polemici câteva luni de zile, primăria dorește să pună în practică ceea ce și-a asumat încă de anul trecut: taxă 0 la gunoi pentru colectare selectivă. Locuitorii sectorului 2 sunt invitați să acceseze site-ul primăriei pentru a se informa în privința documentației și a rapoartelor de specialitate.

Unde sunt așteptate propunerile

„Nu este corect să acordăm subvenții persoanelor care nu contribuie cu nimic în cadrul comunității. În sectorul 2 vrem să premiem colectarea selectivă prin 0 lei taxă la gunoi. Astfel, începând cu 1 ianuarie 2020, asociațiile de proprietari și cetățenii care vor colecta selectiv 25% fracție uscată din cantitatea de gunoi produsă vor avea subvenție integrală", ne-a declarat Dan Cristian Popescu.

Sunt așteptate propuneri de modificare a proiectului, sugestii sau contestații de la persoanele interesate până la data de 03.05.2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel