Tavi Colen, apariție surpriză la "Chefi la cuțite": "Am venit să-l oftic pe Scărlătescu"

Tavi Colen a fost unul dintre invitații speciali din emisiunea "Chefi la cuțite", difuzată pe Antena 1. Acesta a fost o apariție surpriză, gătind un preparat interesant.

"Eu și Scărlătescu ne știm de relativ câțiva ani, de vreo trei, patru ani, cam așa. Ne-am întâlnit să gătim, dar de față cu el nu gătesc pentru că apostrofarea lui către de mine, din două în două secunde e: Tu taci din gură că nu știi nimic! Și de asta am venit, mai mult ca să-l oftic. "Taci din gură" îmi se spune de câte 25 de ori pe oră, pentru că tot timpul îmi dau cu părerea şi aş vrea să gătesc într-un alt mod", i-a spus Tavi Colen, Ginei Pistol înainte de a se apuca de gătit în emisiunea difuzată pe Antena 1.  

Tavi a gătit „Rulou de şalău cu degeţele de somon şi algă marină", un preparat relativ simplu, căruia artistul i-a dat o "denumire pompoasă". Ca garnitură, acesta a pus baby carrots și broccoli.

"De voie, de nevoie, trebuia să o fac"

"Astăzi, cum spuneam, nu o să gătesc, o să mă joc, pentru că dacă ar fi să gătesc, n-ați avea destul timp în emisiune. Nu pentru gătitul meu, ci pentru curățenia pe care trebuie să o faceți după ce gătesc. La noi în casă se gătește foarte mult pește și tot ce mișună prin apă, pentru că eu sunt și pescar, așa mă dau eu pescar. La început nu a fost pasiune, a fost necesitate, pentru că venind la București și stând șapte ani la cămin, trebuia să gătească cineva, că mama nu mai era lângă mine. De voie, de nevoie, trebuia să o fac", a mai spus artistul.

Totul e bio

"Materia primă e de calitate pentru că e cât se poate de bio, e crescută la mine acasă. Ouală sunt de la găinile care mișună pe la mine prin curte, mai găsim un curcan, mai găsim o rățușcă. Întotdeauna, verdeața e la mine în grădină. Rândurile mele de leuștean, mărar, pătrunjel, ceapă verde, țelină, usturoi verde, bio, fără chimicale, fără niciun hormon. Am fructe, am câțiva pomi, am chiar și mure fără spini", a mai adăugat acesta.

Cei 3 chefi au fost foarte surprinşi de preparatul său, astfel că, la final, Tavi a plecat cu un cuţit din partea lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel