Tatăl lui Meghan Markle, TRANȘANT cu fiica lui şi prinţul Harry după decizia ȘOC

foto: meghanmarkle_official - Instagram
foto: meghanmarkle_official - Instagram

Thomas Markle, tatăl lui Meghan, ducesă de Sussex, a declarat luni că fiica lui şi soţul acesteia, prinţul Harry, au rănit-o pe regina Elisabeta a II-a şi pe familia regală britanică prin renunţarea la îndatoririle lor regale într-un mod atât de brusc, informează Reuters. 

'Sunt jenat', a declarat Thomas Markle pentru ITV. El a adăugat că nu a înţeles pasul făcut de Harry şi Meghan: Pauza de la îndatoririle regale va provoca mult mai mult probleme'. Thomas Markle a mai spus că îşi iubeşte fiica şi că este dezamăgit că s-au înstrăinat. Chiar îmi este dor de fiica mea, a dezvăluit el.

Tatăl ducesei de Sussex, dispus să depună mărturie împotriva fiicei sale 

De asemenea, tatăl ducesei de Sussex a susţinut că este dispus să depună mărturie împotriva fiicei sale după ce aceasta a demarat procedurile legale împotriva a trei publicaţii pentru publicarea unei scrisori private pe care ducesa de Sussex i-a adresat-o tatălui său, relatează luni Press Association.

Thomas Markle este martorul principal pentru Associated Newspapers, care deţine Mail on Sunday şi MailOnline, ca răspuns la procesul intentat de Meghan după publicarea unui articol ce conţine fragmente dintr-o scrisoare redactată de mână şi adresată tatălui ei. Apărarea ducesei solicită despăgubiri din partea editorului pentru presupusa folosire greşită a informaţiilor private, încălcarea dreptului de autor şi încălcarea Legii privind protecţia datelor.

În documentele prezentate la tribunal, editorul susţine că un articol din US People a fost sancţionat de ducesă sugerându-se că domnul Markle a făcut afirmaţii false cu privire la relaţia cu fiica sa şi că el ar fi fost în întregime vinovat de faptul că nu a participat la nunta regală şi de înstrăinarea dintre el şi reclamantă.

O să mă văd cu Meghan la tribunal, a declarat Thomas Markle pentru The Sun. Mi-aş dori să nu se fi ajuns la asta, dar cu siguranţă voi depune mărturie împotriva celor spuse despre mine. Când eu şi Meghan vom ajunge într-o sală de judecată împreună, va fi destul de uimitor pentru toată lumea, a adăugat el, citat de Press Association.

Tatăl lui Meghan Markle şi-a acuzat fiica de umilirea familiei regale britanice

Într-un interviu dat publicităţii la o zi după ce Palatul Buckingham a anunţat că prinţul Harry şi soţia lui nu vor mai fi membri activi ai monarhiei, tatăl lui Meghan Markle şi-a acuzat fiica de umilirea familiei regale britanice. Thomas Markle, care nu are o relaţie apropiată cu fiica sa, a declarat, în cadrul unui documentar difuzat de ştirile Channel 5, că, în opinia lui, Meghan (38 de ani) a dat cu piciorul visului oricărei fetiţe.

'Toate fetiţele doresc să devină prinţese, iar ea a obţinut acest lucru, iar acum îi dă cu piciorul, pentru bani, după câte se pare', a spus Markle. 'Aceasta este una dintre cele mai mari şi mai longevive instituţii care au existat vreodată', a spus el. 'O distrug, o umilesc, o uzează... O transformă acum într-un Walmart cu o coroană deasupra. Este ceva ridicol, nu ar trebui să facă asta', a adăugat Thomas Markle.

Prinţul Harry a ajuns săptămâna trecută în Canada pentru a i se alătura soţiei sale, Meghan, şi fiului lor, Archie. Plecarea sa în Canada marchează o primă etapă a unei 'vieţi mai independente'. Harry a recunoscut anterior că simte 'o mare tristeţe': 'Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe regină, Commonwealth-ul şi asociaţiile mele militare, fără finanţare publică. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil', a spus prinţul Harry.

Regina Elisabeta a II-a a declarat că le 'susţine' dorinţa şi a anunţat sâmbătă un acord cu nepotul ei, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi cu fosta actriţă americană. Ruptura, care va deveni oficială în primăvară, va fi mai dură decât sperau ducele şi ducesa de Sussex, care nu vor mai putea utiliza titlurile de 'alteţe regale', nu vor mai beneficia de fonduri publice şi nu o vor mai reprezenta oficial pe suverana de 93 de ani. Harry va trebui, de asemenea, să renunţe la funcţiile sale militare, la care ţinea foarte mult, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel