Tatăl lui Boris Johnson a ignorat recomandările autorităților. S-a dus cu avionul în Grecia

Tatăl premierului britanic Boris Johnson s-a dus cu avionul în Grecia, în pofida recomandării în vigoare pentru cetăţenii britanici de a evita deplasările "neesenţiale" în străinătate, relatează joi Reuters.

Oficiali ai guvernului grec au confirmat joi că scriitorul Stanley Johnson a ajuns probabil via Bulgaria în regiunea nordică Pelion, unde are o casă de vacanţă, adăugând că nu este nimic neobişnuit la mijloc. Pe contul de Instagram al lui Stanley Johnson au fost difuzate fotografii cu el în ceea ce pare a fi un aeroport, purtând o mască pe faţă. Două înregistrări video postate pe acelaşi cont arată un avion care aterizează, cu comentariul: "Sosesc la Atena diseară!".

Tatăl premierului a explicat, citat pe site-ul Daily Mail, că prezenţa sa la Pelion era "esenţială pentru a lua măsuri anti-COVID" la proprietatea sa, "în vederea apropiatului sezon de închiriere pentru vacanţă", scrie Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al guvernului grec Stelios Petsas a menţionat că zborurile directe din Marea Britanie şi Suedia au fost interzise până pe 15 iulie, iar "dacă un cetăţean din aceste ţări soseşte pe altă cale în Grecia, fireşte că poate veni".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arriving in Athens this evening!

O postare distribuită de Stanley Johnson (@stanleyjohnson) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel