Tată și fiu condamnați pentru vânarea brutală a unei ursoaice cu pui care hiberna. Video

Doi bărbați, tată și fiu din Alaska au fost condamnați la închisoare, plata unei amenzi usturătoare, confiscarea mașinilor și anularea permisului de port armă după ce au fost filmați ucigând o ursoaică și puii iei în timp ce hiberna într-un adăpost la baza unui copac, transmite The Guardian.

Imaginile surprinse de camera de supraveghere arată doi bărbați, tată și fiu, din Alaska ucidând ilegal un urs negru și puii ei, după ce i-au localizat în timp ce hibernau. Apoi se și laudă că nu vor fi prinși vreodată, fără să observe camera de supraveghere montată în copac.

Filmarea dată publicității de Societatea Humane îi arată pe Andrew Renner și fiul său Owen pe schiuri pe Insula Esther în Prince William Sound. Ei se apropie de bârlogul în care ursoaica alături de doi pui hiberna. Dând dovadă de o cruzime fără margini și fără a îi oferi animalului posibilitatea de a scăpa, acesta îi execută în bârlog cu mai multe focuri de armă.

Atacul a avut loc în luna aprilie a anului trecut, iar departamentul de siguranță publică din Alaska a făcut publică filmarea ca răspuns la o cerere a Societății Humane, potrivit postului local KTTU.

Le-au confiscat tot 

Filmarea a fost efectuată cu o cameră a Societății Humane care monitorizau urșii în vederea realizării unui studiu.

Înregistrările arată că tatăl și fiul fără tricou trag în bârlog, iar apoi se aud puii care țipă. Apoi scot afară ursoaica și bat palma. "Ei nu vor putea niciodată să se lege de noi", se aude pe filmare că a spus Andrew Renner.

Fiul face apoi o fotografie cu trofeul. Un alt videoclip arată cum bărbații se întorc la fața locului două zile mai târziu pentru a elimina urmele crimei și a scoate corpurile puilor în pungi de plastic. Uciderea puilor de urși sau a unei mame cu puii ei este ilegală în acea zonă.

Andrew Renner a fost condamnat la cinci luni de închisoare și o amendă de 20.000 de dolari, potrivit KTTU. De asemenea, ei au trebuit să predea armele, schiurile și camioanele folosite la vânătoare. Owen a fost condamnat la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității. Ambii bărbați au rămas fără licențele de vânătoare.

"Această brutalitate ar putea fi cuprinsă, în curând, în legea teritoriului pentru conservarea națională din Alaska", a comentat Societatea Humane. 

Vezi și: Spion rus, condamnat în SUA. În mrejele ei a căzut și un militant conservator care avea strânse legături cu republicanii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel