TAROM transportă gratuit echipamentele sportive de iarnă de până la 23 kilograme

TAROM asigură gratuit, în perioada 30 octombrie 2016 - 25 martie 2017, transportul unui bagaj reprezentând echipamente de ski sau snowboard, în limita a 23 kilograme, indiferent de dimensiuni, suplimentar normei de bagaj standard acceptată gratuit pe cursele operatorului aerian.

Potrivit unui comunicat TAROM remis miercuri Agerpres, echipamentul sportiv de iarnă este constituit dintr-o pereche de schiuri, o pereche de clăpari şi o pereche de beţe/pasager sau o placă de snowboard şi o pereche de clăpari/pasager.

Facilitatea este oferită pasagerilor care călătoresc pe rute operate direct sau via Bucureşti între România (Bucureşti şi destinaţii interne operate de TAROM cu aeronavele Boeing şi Airbus) şi următoarele destinaţii externe: Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Bologna, Bruxelles, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Londra (aeroporturile Heathrow sau Luton), Madrid, Munchen, Paris, Praga, Roma, Stockholm, Tel Aviv, Torino, Valencia şi Viena.

'Oferta este valabilă şi pentru zborurile spre România care au originea în oraşele menţionate mai sus. Facilitatea este oferită doar pentru zborurile operate de TAROM cu aeronavele Boeing şi Airbus şi nu se aplică pe zboruri operate cu aeronave ATR', precizează operatorul aerian naţional.

Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacităţii disponibile, în funcţie de tipul de avion. Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel