Tarom lansează platformă de divertisment-update

Compania TAROM lansează platforma de divertisment 'TAROM AirFi', accesibilă wireless, care conţine o gamă variată de opţiuni media, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Aeronavele TAROM de tip Airbus 318 şi Boeing 737 au fost dotate cu serviciul AirFi, oferit pasagerilor gratuit începând cu data de 14 martie, au anunţat, luni, într-o conferinţă de presă reprezentanţii companiei. Noul serviciu va fi accesibil pe toate zborurile interne şi externe, operate cu aeronave de tip Airbus 318 si Boeing 737-700. Practic, acest sistem va fi funcţional pe opt avioane din flota TAROM.

"Serviciul AirFi este unul de divertisment, oferit gratuit la bordul aeronavelor TAROM. Din păcate, nu putem oferi acest serviciu la toate aeronavele TAROM pentru că sunt specificităţi tehnice legate de navigabilitate, drept pentru care acest serviciu va fi oferit atât pe rute externe, cât şi pe rute interne la aeronavele de tip Airbus 310 şi Boeing 737, seria 700. Fiind vorba despre servicii de divertisment, călătorii vor avea în program filme pe care le pot urmări, ştiri, muzică şi diverse alte informaţii care vor fi setate în cutia AirFi. Este vorba despre un intranet, de informaţii oferite wireless pe device-urile care se pretează la acest serviciu. Nu este vorba despre internet. Vorbim despre confortul pasagerilor TAROM şi acest lucru sper să fie un plus pentru care să aleagă această companie. Serviciul pentru care TAROM nu plăteşte nimic reprezintă un parteneriat semnat cu DNata România", a menţionat Eugen Davidoiu, directorul general al operatorului aerian naţional.

-------

Stirea inițială:

Compania TAROM lansează platforma de divertisment 'TAROM AirFi', accesibilă wireless, care conţine o gamă variată de opţiuni media, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Prin intermediul platformei pot fi accesate informaţii despre compania TAROM, ştiri, articole din presă, filme, muzică, jocuri sau chat cu ceilalţi pasageri. Totodată, pasagerii au posibilitatea să îşi exprime opinia cu privire la serviciile oferite prin completarea unui formular de feedback, au anunțat reprezentanții operatorului aerian.

Pentru a putea accesa platforma AirFi, pasagerii trebuie să aibă echipamentele setate în mod avion şi cu ajutorul oricărui browser să se conecteze la Wi-Fi.

Conţinutul prezentat atât în limba română, cât şi în limba engleză este updatat la fiecare escală cu informaţii referitoare la ruta, timpul de zbor şi condiţiile meteo de la destinaţie, a informat Agerpres.

Serviciul este accesibil începând cu data de 14 martie 2017, pe toate zborurile interne şi externe, operate cu aeronave de tip Airbus 318 si Boeing 737-700. Practic, acest sistem va fi funcţional pe opt avioane din flota TAROM.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, iar din 1993 a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel