TAROM, decizie după ce a comandat 5 Boeing 737 MAX

TAROM
TAROM

Compania națională TAROM a făcut precizări cu privire la directiva Agenţiei Europene pentru Siguranţa Aviaţiei prin care au fost suspendate zborurile aeronavelor Boeing 737 MAX-8 şi 9.

Compania aeriană TAROM a reacționat după ce la nivelul Uniunii Europene au fost suspendate zborurile cu aparatele Boeing 737 MAX-8 şi 9. 

Deși în prezent compania TAROM nu deține un astfel de avion, cinci aparate 737 MAX au fost comandate și ar urma să intre în construcție în 2021. 

"Directiva EASA de a suspenda zborurile cu aparatele Boeing 737 MAX-8 şi 9 nu afectează compania TAROM, pentru că nu operăm astfel de aeronave. Aeronavele comandate de TAROM, tip 737 MAX 8, sunt programate de intre în construcţie la finalul anului 2021. Nu dorim, sub nicio formă, să speculăm asupra unor aparate de zbor care încă nu există. Aşteptăm, cu interes, concluziile investigaţiilor referitoare la tragedia din Etiopia. Echipele tehnice TAROM şi echipajele noastre garantează siguranţa totală a zborurilor noastre. Ne exprimăm regretul profund faţă de tragedia produsă în Etiopia. Este un eveniment devastator pentru întreaga lume, un eveniment care are ecouri puternice, în special în lumea aviaţiei civile", susțin reprezentanții TAROM în cadrul unui comunicat de presă. 

Vezi și: 

TRAGEDIE Școală prăbușită. Peste 100 de copii, sub dărâmături

Focare de varicelă. Alertă într-un județ din țară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel