EXCLUSIV  Tăriceanu, despre prezidențiale: Nu am înțeles așa anunțul lui Dragnea

Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a acordat un interviu DC News în care a vorbit despre subiectele politice ale momentului, din ultimele zile ale campaniei electorale. 

Călin Popescu Tăriceanu a făcut un comentariu cu privire la anunţul făcut de către Liviu Dragnea, cel care a afirmat că duminică seara, după aflarea rezultatului la europarlamentare, ar putea face un anunţ cu privire la o eventuală candidatură la prezidenţiale. Totodată, liderul ALDE a vorbit şi despre o eventuală candidatură a sa pentru Palatul Cotroceni. 

"Nu mi-am schimbat gândurile. Să vă explic ceva: anunţul pe care l-a făcut domnul Dragnea eu nu l-am înţeles fără pic de echivoc ca pe un anunţ al candidaturii sale pentru funcţia de preşedinte duminică seara. Pentru că noi am discutat, am făcut un plan să mergem pe o candidatură comună, aceasta să fie anunţată după alegerile europarlamentare şi, cel mai important lucru, să încercăm să găsim cea mai bună soluţie pentru un candidat capabilă să-l înfrângă pe Klaus Iohannis", a declarat Tăriceanu. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel