EXCLUSIV  Tăriceanu, viitorul președinte al României? Pariul lui Borza

Deputatul independent Remus Borza, cunoscut drept „salvatorul Hidroelectrica", a vorbit, joi, 1 februarie, la Borza Analytica, despre șansele pe care le-ar avea Gabriela Firea și Călin Popescu Tăriceanu, posibili contracandidați ai lui Iohannis la alegerile prezidențiale din 2019.

Remus Borza crede că PSD ar putea să vină la alegerile prezidențiale cu un candidat din afara partidului, Călin Popescu Tăriceanu, actual șef al Senatului și fost premier al României. Borza remarcă mai multe atuuri la Tăriceanu și crede că ar putea câștiga în turul al II-lea împotriva lui Iohannis, având în vedere susținerea atât a electoratului de stânga, cât și a unui electorat de dreapta.

„Iarăși, Tăriceanu poate să aibă o înțelegere cu Dragnea, în măsura în care Dragnea nu va mai putea candida, să-l susțină PSD-ul pe Tăriceanu. Dacă ar intra în turul II Iohannis cu Firea, ar lua Iohannis. Dar dacă ar intra în turul II Iohannis cu Tăriceanu, foarte probabil, cel puțin azi, e să ia Tăriceanu. Pentru că pe lângă susținerea PSD-ului, va avea și o susținere de dreapta. Tăriceanu are discurs, e consecvent în ceea ce privește respectarea drepturilor omului, reformele justiției, are alonjă, are multe calități, un om politic indiscutabil, mult mai valoros decât Gabi Firea. Iată că din '90 e pe prima scenă a politicii românești (...)".

Borza Analytica, în fiecare joi

Vă reamintim că „Borza Analytica" este un concept nou de emisiune care va putea fi urmărită la DC News în fiecare joi, de la ora 11.00. Remus Borza va analiza principalele subiecte ale săptămânii, care afectează sau influențează România.

Vezi AICI interviul integral.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel