Tăriceanu, primul cap tăiat de Iohannis. Reacție la preluarea ALDE de către PNL

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit despre scenariul lansat de către Ion Cristoiu, despre preluarea ALDE. 

Ion Cristoiu crede că ALDE va fi preluat de PNL, dar fără Călin Popescu Tăriceanu. Celălalat partid care ar urma să fie preluat este PMP, tot fără lider. ”Înainte de a fi preluat ALDE, vor intra în ALDE mulți de la PSD” a afirmat jurnalistul. 

”Interesul nostru, al ALDE, este să fim prezenți în viitorul Parlament. Sigur, putem fi în majoritate sau în Opoziție. Există tot felul de scenarii, unele reale, altele nu. Sunt incomod, nu de azi, nu de ieri” a răspuns Călin Popescu Tăriceanu, la TVR 1, în emisiunea România 9. 

Despre întoarcerea în PNL

Despre afirmația lui Rareș Bogdan, cum că doar peste capul lui se va întoarce Călin Popescu Tăriceanu în PNL, liderul ALDE a răspuns: ”Nu ne-am pus problema unei reîntoarceri în PNL. Ne-am despărțit pentru că PNL s-a dus către o direcție conservatoare, din PPE, iar eu și colegii mei am zis că trebuie să păstrăm flacăra unui liberalism autentic, care nu e ceea ce se întâmplă în PPE, unde sunt partide de factură conservatoare”. 

”Analiza poate să aibă la bază numai interpretări, poate să aibă și informații, pe care eu nu le am” a continuat Tăriceanu. 

A lansat și un atac la Rareș Bogdan, despre care spune că este de părere că cei din PNL nu sunt atât de încântați cu esența acestuia, referindu-se la el ca la omul ”cu batistuță”, care vrea să ajungă președintele PNL, cât și premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel