Tăriceanu, prima reacție după refuzul miniștrilor: ''Nu știu ce gânduri are doamna prim-ministru, dar...''

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu a avut prima reacție după ce președintele României, Klaus Iohannis, a refuzat propunerile de miniștri.

Președintele nu are niciun rol în îndeplinirea programului guvernamental. El poate să aibă obiecțiuni doar în ceea ce privește legalitatea Este în afara Constituției. Nu are nici cel mai mic rol de jucat. Singura persoană responsabilă pentru îndeplinirea programului guvernamental este doar premierul. Premierul are toată libertatea să facă remanierea prin Parlament.

Nu știu ce gânduri are doamna prim-ministru, însă eu și Liviu Dragnea avem disponibilitatea de a trece votul prin Parlament. După declarațiile publice ale președintelui, nu știu care sunt ultimele decizii pe care le-a luat doamna prim-ministru. Eu nu aș fi ezitat nicio secundă să cer votul pentru remaniere sau restructurare. Nu știu ce gânduri are doamna prim-ministru, nu știu care sunt ultimele decizii luate de premier. Când decide premierul, se poate vota în Parlament. , a declarat Călin Popescu-Tăriceanu, în emisiunea Andreei Crețulescu, de la România TV.

Vezi și:  Iohannis, refuz miniștri. Chirieac: Un motiv în plus pentru Dăncilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel