Tăriceanu, Nu OUG! Bulai: ''Joacă politic. Vrea să continue la vârful politicii''

Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu, Președintele Senatului, a declarat că modificarea codurilor penale nu va face obiectul unei ordonanțe de urgență, ci se va realiza doar pe calea dezbaterii în Parlamentul României. Sociologul Alfred Bulai și-a expus punctul de vedere.

Alfred Bulai este de părere că declarația făcută de Călin Popescu Tăriceanu, prin care mărturisește ca modificarea codurilor penale să nu fie subiectul OUG, ci să se realizeze doar pe calea dezbaterii în Parlament, reprezintă doar un joc politic. 

Este destul de simplu. Domnul Călin Popescu Tăriceanu a rămas singurul politician care face politică din anul 1990 la vârf. Acum 20 de ani era ministru. Nu întâmplător! E printre foarte puținii supraviețuitori în politica românească. Evident că joacă politic în acest moment pentru că și-a dat seama că dacă vrea să continue la vârful politicii românești, trebuie să aibă o politică de echilibru pentru că nu are aceleași probleme ca domnul Dragnea. Lucrurile sunt destul de simple, joacă politic domnul Tăriceanu., a declarat Alfred Bulai la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel