Tăriceanu nu a fost invitat de Iohannis la Ziua Națională. Chirieac: Să dea Dumnezeu să mai avem ce sărbători !

Conform unor informații ale postului România TV, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu nu a fost invitat de președintele țării la parada de Ziua Națională și nici la recepția ce va urma sărbătorii. În opinia lui Bogdan Chirieac, gestul lui Klaus Iohannis este unul nefiresc.  

Este o situație total nefirească pornind de la numele sărbătorii: Ziua Unirii. Dacă primii oameni din stat se află într-o asemenea situație trecem cu gândul la anii de tristă amintire ai epocii Băsescu. Ne place, nu ne place, asta e situația. Vorbim despre Unire, da? Dacă Tăriceanu poate fi președintele Senatului, atunci în mod normal poate participa și la Ziua Unirii, " a spus Bogdan Chirieac la România Tv.

Întrebat dacă Iohannis caută să se răzbune după mai multe divergențe între președinte și Tăriceanu, Chirieac a replicat că disputele dintre cei doi nu scuză situația creată. 

Probabil sunt multe dispute între cei doi, multe lucruri de plătit. Dar nu ne bucură ce se întâmplă. Vorbim despre Ziua Unirii: Să dea Dumnezeu să mai avem ce sărbători !," a încheiat Bogdan Chirieac. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel