Călin Popescu Tăriceanu, înțelegere cu Liviu Dragnea, pentru candidatura la prezidențiale: Dăncilă sigur că știa

Tăriceanu - Dragnea
Tăriceanu - Dragnea

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că a avut o înţelegere privind candidatura la alegerile prezidenţiale cu fostul preşedinte PSD, Liviu Dragnea, pact pe care Viorica Dăncilă nu l-a mai respectat. 

"De anul trecut, din august , a fost CEx PSD la finele lunii august, când Liviu Dragnea s-a dus la CEx și a anunțat "Am discutat și am hotărât cu domnul Tăriceanu să mergem cu un candidat unic și acel candidat să fie Călin Popescu Tăriceanu". Eu i-am spus lui Liviu Dragnea atunci că nu sunt de acord să anunțăm candidatura pentru că mă expune cu un și jumătate înainte și nu e bine. Avea alte socoteli , era un moment tensionat în PSD. Și asta a fost discuția care a rămas. Doamna Dăncilă sigur că știa", a declarat Călin Popescu Tăriceanu pentru Mediafax. 

PSD şi-a schimbat preşedintele, dar şi viziunea

Ulterior, președintele PSD s-a răzgândit, potrivit lui Călin Popescu Tăriceanu.

"Am discutat cu doamna Dăncilă și am spus "Ok doamna Dăncilă, faceți sondajele, facem și noi sondajele" și am așteptat ca domna Dăncilă să vină cu sondajul. Și apoi zice ""Nu, lăsați mai facem încă unul săptămâna viitoare, peste o săptămâna nu e gata ala, mai vine încă unul"...și la un moment dat am văzut că s-a dus în două-trei locuri din țară și au făcut un CEx în care au hotărât să o susțină. Și în moemtnul ăla i-am spus "Să știți că eu în momentul ăsta mi-am pierdut încrederea pentru că era mult mai simplu să spuneți că nu e o problemă de sondaje, nu e o problemă de nimic, e o problemă politică pe care eu nu pot să o tranșez decât în felul ăsta", a completat Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel