Tăriceanu, dosar Microsoft. "O bombă de presă"

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit despre "implicarea" sa în dosarul Microsoft, după ce a fost menționat în declarațiile unor martori care au precizat că o parte din banii obținuți din încheierea contractului cu Microsoft ar fi urmat să ajungă la el.

"Aceste documente care au apărut în ultimele 24 de ore prezentat ca o mare descoperire sunt de fapt nimic. Sunt documente publice, nu există niciun fel de implicare din partea Guvernului pe care l-am condus în acest dosar, n-am griji în acest sens. Ori este un demers de presă disperat de a face o bombă de presă, și în aceste condiții îi rog pe cei care au documentele să le dea la DNA, ori este o încercare disperată de a mă discredita pe mine ca președinte al Senatului și să ducă la demisia mea, și folosesc această cale cu un dosar important", a spus Călin Tăriceanu, marți seară, la B1 TV.

"Nu sunt sigur că nu voi fi chemat la audieri. Dar mă voi prezenta fără probleme. E imposibil să fiu implicat în acest dosar, se știe că premierul nu negociază contracte, nu face plăți, nu se implică în așa ceva", a spus președintele Senatului.

VEZI ȘI: Ponta, declarație ZGUDUITOARE pentru Băsescu. Ce a zis Ciutacu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel