EXCLUSIV  Tăriceanu, despre motivele conflictului dintre Daniel Zamfir și liderii Pro România: În trecut...

Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat despre fisura din ALDE, în contextul în care Daniel Zamfir este într-un conflict de amploare cu Pro România și-l acuză că a băgat ”șarpele” în casă, cu referire la Victor Ponta. 

Președintele ALDE a răspuns că e democrație în partid și a dat de înțeles că răbufnirile sunt personale, bazate pe conflicte mai vechi. 

”ALDE nu e genul de partid în care să existe întotdeauna unanimități. Ca-n orice partid democratic, sunt puncte de vedere diferite. Aceste puncte de vedere diferite se bazează și pe anumite considerente de ordin personal, anumite raporturi care au funcționat între diferite persoane în trecut și care răbufnesc mai mult sau mai puțin puternic în anumite momente. Nu există motive să ne temem că sunt și voci care au dreptul să se exprime și care nu sunt de acord cu ceea ce văd ei într-un alt partid. (...) Nu e principala preocupare această raportare la criticile la Pro România.” 

Despre negocierile prin spatele ALDE: Ce mai contează? 

După ce i s-a spus că Daniel Zamfir a acuzat Pro România că negociat cu PSD prin spatele ALDE, ca să ia patru ministere și ca ALDE să rămână cu două, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: ”Pro România n-a intrat la guvernare și noi am ieșit, așa că despre ce mai discutăm, ce mai contează lucrurile astea?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel