Tăriceanu, despre demisia șefului DIICOT: Cred că Iohannis își depășește atribuțiile

DIICOT
DIICOT

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că președintele Klaus Iohannis și-a depășit atribuțiile, solicitând demisia lui Felix Bănilă din funcția de procuror-șef al DIICOT. 

„Cred că președintele își depășește atribuțiile. Dacă prim-ministrul sau altcineva ar fi făcut lucrul acesta imediat ar fi fost taxat de imixtiune în treburile justiției", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, miercuri seara, la Digi 24.

„Pe de altă parte, este evident că această anchetă de la Caracal prelungindu-se nu apare niciun rezultat, drept pentru care avem o telenovelă fără sfârșit, seară de seară, pe toate televiziunile. Un spectacol... nu știu de ce există această dorință a publicului pentru aceste lucruri care s-au întâmplat. Se întâmplă și în alte țări astfel de chestiuni, dar sigur că instituțiile, fie că vorbim de poliție, de procuratură, intervin și găsesc rezolvarea cazului mult mai repede. La noi, într-adevăr suntem la două luni și jumătate de când a început această dramă, această tragedie și procuratura bate pasul pe loc", a completat Tăriceanu.

Șeful DIICOT, Felix Bănilă, a anunțat că și-a depus demisia de onoare la Ministerul Justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel