Tăriceanu, despre ”cozile de topor din ALDE”: Trei organizații sunt rebele

Călin Popescu-Tăriceanu
Călin Popescu-Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că Viorica Dăncilă, alături de „cozile de topor” din ALDE vrea destructurarea partidului, însă nu va reuși.

„Sunt trei organizații care văd că sunt rebele și nu vor să recunoască decizia forului statutar. E organizația de la Prahova, condusă de doamna Gavrilescu, de la Dolj, unde a fost colegul nostru Cupă, care nu cred că a vorbit vreodată în Parlament. Acum face postări pe Facebook. Mai este organizația de Timiș, care am văzut că ne-a făcut o adresă, care practic contestă deciziile Delegației Permanente.

În orice partid, un partid funcționează după reguli și regulilele democrației spun următorul lucru – orice subiect face obiectul dezbaterii, apoi se supune la vot și minoritatea se supune deciziei majorității", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, luni seară, la Realitatea TV, întrebat câte organizații ALDE îl mai susțin.

Liderul ALDE a adăugat că Viorica Dăncilă, alături de aceste „cozi de topor din ALDE", și-a propus destructurarea partidului.

„Destructurarea partidului este obiectivul doamnei Dăncilă și a cozilor de topor din ALDE. Nu o să îi reușească. Nu îmi face plăcere că avem o pierdere, o hemoragie, dar asta este. După cum vedeți, nu mi-e teamă”, a subliniat Călin Popescu-Tăriceanu în cadrul emisiunii „Legile Puterii”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel