Urmărește emisiunea live


Tăriceanu este de acord cu declarațiile lui Băsescu

Călin Popescu Tăriceanu a spus că, după multă vreme, îi dă dreptate lui Traian Băsescu.

Mai precis, este de acord cu afirmația pe care șeful statului a făcut-o de curând: "următorul președinte pe care îl va avea România va fi dat de USL".

"Arareori în ultimii ani mi-a fost dat să fiu de acord cu o afirmație a lui Traian Băsescu. „Profețiile și învățăturile" cu care ne-a tot obișnuit acesta în cele două mandate au fost în mare măsură încercări de a-și intimida adversarii, de a face campanie electorală pentru sine sau favoriți sau de a-i crește în sondaje pe apropiații săi.

Însă, în emisiunea de aseară la care a participat Traian Băsescu, acesta a făcut o analiză cu care mă declar de acord. Băsescu a spus cu subiect și predicat că următorul președinte pe care îl va avea România va fi dat de USL și, da, Băsescu are dreptate în acest caz. Este recunoașterea faptului că USL este singura forță care a reușit să i se opună cu succes și de care Băsescu se teme. Cred cu tărie că următorul președinte al României va veni din partea celor care se străduiesc să mențină unitatea și să ducă la capăt angajamentele luate sub sigla USL. Este responsabilitatea noastră să ducem la îndeplinire proiectul „România Puternică" și să facem dreptate până la capăt", a fost mesajul postat de Tăriceanu pe o rețea de socializare.

VEZI ȘI: Cristiana Anghel se ceartă cu Tăriceanu pe o întâlnire

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel