Tăriceanu, atac la Cioloș: Situaţia e scăpată din mână

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, la Suceava, că Guvernul actual nu are legitimitate și în instituție situația a scăpat din mână.

Eu nu am mai văzut, într-o perioadă atât de scurtă, miniştri care să facă ţara de râs. Cei care nu au făcut o gafă până acum cred că se simt stingheri în actualul Guvern (...) Cioloş ar trebui să remanieze cam 70 % din Guvern, dar până învaţă unde sunt butoanele vine luna noiembrie, a spus Tăriceanu.

El a pus problema oportunităţii unei moţiuni de cenzură, în condiţiile în care mai este puţin timp până la alegerile parlamentare.

Prima problemă e că nu găseşti muşterii să se înhame numai pentru 4-5 luni de mandat, pentru că se compromit, a spus Tăriceanu.

 Totodată, Tăriceanu consideră că situaţia e scăpată din mână la guvern şi de aceea s-ar impune un guvern cu legitimitate şi reprezentativitate.

Situaţia e scăpată din mână la guvern şi îl mai văd şi pe Iohannis care se transforma în consultant politic gratuit. Declaraţiile pe care le face din ce în ce mai des şi acţiunile din ultima parte cam exced cadrului constituţional. Soluţia ar fi un guvern cu legitimitate şi reprezentativitate, a spus Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel