Tăriceanu - Iohannis, anunț: Am aflat o informație. Miza nu poate fi alta!

Tăriceanu
Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu a transmis un mesaj cu țintă directă, pe Facebook, după ultimul anunț al președintelui Iohannis.

"Am aflat azi o informație care merită, cred eu, mult mai multe comentarii: președintele României, dl.Klaus Iohannis, va declara anul 2019 drept „Anul omagierii victimelor comunismului", în cadrul unei ceremonii publice care va avea loc pe 20 mai a.c., la Palatul Cotroceni, în contextul împlinirii a 30 de ani de la Revoluția Română din Decembrie 1989. După ce a trimis la Sibiu un mare summit internațional care trebuia să aibă loc în Capitală, Președintele hotărăște să devanseze aniversarea Revoluției cu exact 210 zile, şi fix înaintea alegerilor europene.

E evident că miza nu poate fi alta decât folosirea în scopuri electorale a unor elemente emoționale precum înlăturarea comunismului, sacrificiul martirilor şi regăsirea libertății. Nu-i de mirare că, deja, fiul marii disidente Doina Cornea și-a exprimat, concomitent, stupefacția și refuzul față de inițiativa prezidențială, iar asociațiile de revoluționari sunt în derută maximă.

O dovadă nouă a disperării maxime de la Palatul Cotroceni!

Amintindu-ne că rigurosul nostru președinte neamț a avut cândva și ideea alinierii României la ora Germaniei (nu e glumă!) ne gândim că ar mai putea opera niște modificări similare celei sus pomenite: Ziua Copilului ar putea fi comasată cu Rusaliile, Crăciunul cu 1 Decembrie, ca să mai degrevăm Revelionul și, poate, chiar aranjează ca Naționala de fotbal să joace toate meciurile de calificare la EURO 2020 în aceeași zi, ca să o numim Ziua Fotbalului.

Dincolo de glumă, mi-e greu să scap de un gând: dar dacă președintele vrea sărbătorirea Revoluției în mai pentru că știe sigur că nu va mai fi în funcție în decembrie?", a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Vezi și: Liviu Dragnea, vânzare terenuri: Nimic nu a fost întâmplător!

Olguța Vasilescu, anunț: S-a semnat! Importanță majoră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel