Tăriceanu, după ce Zamfir s-a opus susţinerii lui Isărescu: Nu-i împărtășesc punctul de vedere

Lideri ALDE
Lideri ALDE

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri, că pentru noul mandat de guvernator BNR, Mugur Isărescu beneficiază de sprijinul ALDE, cu excepția unui singur parlamentar, senatorul Daniel Zamfir, "care este consecvent cu poziția lui și nu vreau să-i fac reproșuri".

"Isărescu beneficiază de sprijinul ALDE. Din partea ALDE nu a existat opoziție, doar un singur coleg care este consecvent cu poziția lui și nu vreau să-i fac reproșuri. Nu-i împărtășesc punctul de vedere. În ceea ce privește poziția PSD-ului, vreau să vă rog să-i chestionați pe reprezentanții partidului. Să ştiţi că nu sunt partidele care fac propuneri de candidaturi. Candidaturile se depun în nume individual şi fiecare parlamentar, respectând disciplina de grup, votează. Vă pot spune foarte clar că colegii mei din ALDE vor susţine candidatura lui Mugur Isărescu la votul care va avea loc în Parlament", a declarat, miercuri, liderul ALDE și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Ce a declarat senatorul Daniel Zamfir

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a scris, luni, pe Facebook, că va vota împotriva lui Mugur Isărescu și speră "să fie mulți parlamentari care să facă la fel".

Șerban Nicolae a declarat, miercuri, că niciun senator PSD nu și-a arătat sprijinul pentru candidatura lui Mugur Isărescu privind funcția de guvernator BNR. Cu privire la anunțul lui Călin Popescu Tăriceanu de susținere a lui Isărescu, senatorul a spus că acesta nu face parte din PSD.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, că în urma discuțiilor cu președintele interimar al PSD Viorica Dăncilă, coaliția PSD-ALDE îl va susține pe guvernatorul BNR Mugur Isărescu pentru un nou mandat. În noul Consiliul de Administrație, PSD va face patru numiri, ALDE una, PNL două, iar USR una.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel