Târgul European al Castelelor aduce la Hunedoara 25 de expozanţi

Castelul Corvinilor din Hunedoara va găzdui, în 24-25 mai, cea de-a cincea ediţie a Târgului European al Castelelor, manifestarea reunind 25 de expozanţi din România, Moldova, Belarus şi Bulgaria, au informat joi autorităţile locale.

Conceput sub forma unui târg de turism, evenimentul îşi propune să promoveze frumuseţea monumentelor istorice din ţară şi din Europa, gazdă fiind unul dintre cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România. 'Pentru a intra în atmosfera vremurilor de altădată, în cele două zile ale evenimentului se vor organiza: lupte, dansuri, lecţii de tir cu arcul, lecţii de spadă.

Evenimentul se va încheia cu un concert de muzică live susţinut de formaţia Compact, în curtea exterioară a Castelului Corvinilor', se arată pe pagina oficială a Primăriei Hunedoara. Între castelele şi muzeele din România care au confirmat participarea la târg se numără Castelul Peleş, Cetatea Sarmizegetusa Regia, Castelul Bran, Cetatea Făgăraşului, Curtea Domnească Târgovişte, Cetatea de Scaun a Sucevei. Târgul European al Castelelor se află la ediţia a cincea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel