Târgul de Crăciun de la Sibiu, pe primul loc în Europa

Târgul de Crăciun de la Sibiu a ajuns pe primul loc în Europa.

Unul dintre cele mai celebre târguri de Crăciun din România a ajuns în topul clasamentului European, relatează România TV.

Este vorba despre Târgul de Crăciun de la Sibiu, care a fost pus de britanici pe primul loc în Europa. Turiști din toată lumea au fost la Sibiu la deschiderea târgului și încă mai vin pentru a se bucura de atmosfera se sărbătoare.

Jurnaliștii britanici de la abouttimemagazine.co.uk au clasat pe primul loc Târgul de Crăciun de la Sibiu, într-un top al celor mai frumoase și mai inedite târguri.

Ce spun aceștia despre noi

"Orașul românesc, Sibiu, aflat în inima Transilvaniei, este o primă destinație pentru orice vrea să trăiască puțin din magia Crăciunului, fără să spargă o bancă. Cunoscut pentru arhitectura germanică, centrul orașului medieval este transformat într-un târg tradițional de Crăciun, completat cu lumini și frumose ilustrații, de poveste, pe clădirile din jurul pieței"

Noutatea târgului

Târgul de Crăciun are în acest an și cel mai înalt brad, are 24 de metri înălțime, este plin de globuri strălucitoare și luminițe, iar în Piața Mare găsim peste 100 de căsuțe, de unde turiștii pot cumpăra cadouri, dulciuri sau decorațiuni.

Noutatea din acest an este o roată panoramică, montată în Piața Mare, de unde se poate vedea ăntregul târg de Crăciun, dar și întreg centrul, iar imaginea este una superbă.

Târgul de la Sibiu, este primul din țară și s-a deschis încă de vineri seară, iar de atunci, magia Crăciunului a curpins întregul centru al orașului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel