Târgul de Crăciun de la Sibiu a apărut în The New York Times. Ce spun americanii

Târgul de Crăciun din Sibiu
Târgul de Crăciun din Sibiu

Jurnaliștii de la The New York Times sunt fascinați de Târgul de Crăciun de la Sibiu, căruia i-au acordat un articol în celebra publicație americană. 

Jurnalistul Palko Karasz de la New York Times a vizitat Sibiul și a fost impresionat de Târgul de Crăciun „modern, în stil transilvănean", așa cum este precizat în titlul articolului.

„În timp ce târgurile de Crăciun din Germania se numără între cele preferate de turiști, un târg de Crăciun mai puțin cunoscut din Transilvania conferă strălucire unui oraș vechi în care locuiește o comunitate germană. În centrul vechi din Sibiu, un vechi oraș transilvănean din inima României, un mic târg de Crăciun este în plină desfășurare, aroma vinului fiert s-a răspândit pe străzi. Un molid înalt și un patinoar minuscul pentru copii sunt atracțiile care răspândesc spiritul sărbătorilor", a scris jurnalistul New York Times despre Târgul de Crăciun din Sibiu.

„Orașul Sibiu, cunoscut sașilor sub numele de Hermannstadt, arată și are atmosfera unui oraș german. Vizitatorii ar putea fi surprinși să întâlnească vorbitori nativi de Germană în magazine, restaurante și muzee. Sașii sunt proeminenți chiar și în conducerea orașului, incluzând unul dintre cele mai notabile exemple, Klaus Iohannis, care a fost primarul Sibiului mai bine de 14 ani, înainte de a fi ales ca Președinte al României", a mai spus jurnalistul.

Aflat la a 13-a ediție, Târgul de Crăciun din Sibiu este deschis până pe 3 ianuarie 2020.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel