Târgul de Crăciun ''Caravana Îngerilor - Fii îngeraş de două ori!'' a debutat la Târgu Mureş

Târgul de Crăciun ''Caravana Îngerilor - Fii îngeraş de două ori!'' a debutat la Târgu Mureş. foto: @angelcaravanagel - FB
Târgul de Crăciun ''Caravana Îngerilor - Fii îngeraş de două ori!'' a debutat la Târgu Mureş. foto: @angelcaravanagel - FB

"Caravana Îngerilor - Fii îngeraş de două ori!", târgul itinerant de Sărbători, a început în acest weekend, prima locație fiind municipiul Târgu Mureș.

Aproape 40 de meşteşugari transilvăneni, reuniţi în jurul Asociaţiei Transylvanian Art and Trade, participă, până în 14 decembrie, la târgul mobil de artizanat "Caravana Îngerilor - Fii îngeraş de două ori!", care se va deplasa în cinci oraşe, ocazie cu care vor fi colectate şi donaţii pentru copiii abandonaţi.

Târgul se derulează până sâmbătă seara, la Târgu Mureş, apoi se va desfăşura în fiecare weekend, până în data de 14 decembrie, în Odorheiu Secuiesc, Cluj-Napoca, Sighişoara şi Mediaş, iar fiecare client care face cumpărături dă posibilitatea unui copil aflat în centrele de plasament să primească un cadou sub bradul de Crăciun, dovadă fiind şi motto-ul ales "Fii îngeraş de două ori!".

"Oferta caravanei cuprinde produse selectate cu grijă. Se vor putea cumpăra produse artizanale valoroase, personalizate, la un preţ acceptabil, originalitatea acestui târg constând în posibilitatea consilierii cumpărătorilor la alegerea cadoului potrivit. De multe ori, alegerea cadoului potrivit pentru cei dragi din familie, prieteni, colegi sau pedagogi reprezintă o problemă reală. Caravana Îngerilor doreşte să vină în ajutorul celor care doresc să cumpere produse de valoare, de calitate, utile, de la producători locali, conştientizând publicul pentru personalizare şi calitate în defavoarea cantităţii. Un alt factor conştientizant al târgului îl reprezintă conceptul de bază 'zero waste' adică 'zero deşeuri', deoarece pe lângă posibilitatea ambalării ecologice a produselor, oferta se pliază pe acest principiu, au precizat organizatorii.

Totodată, Caravana Îngerilor mai oferă posibilitatea acţiunii caritative, astfel la fiecare locaţie a târgului au loc strângeri de donaţii: la Târgu Mureş şi Odorheiu Secuiesc, pentru Centrul Materna; la Mediaş pentru Centrul de copii sprijinit de Fundaţia Dévai Szent Ferenc; la Sighişoara pentru Centrul de ocrotire a copilului 'Maica Tereza'; la Cluj-Napoca pentru Asociaţia Életfa".

În toate locaţiile târgului sunt organizate programe interactive pentru copii, precum şi colţuri pentru scriere de ilustrate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel