Târg de JOBURI pe 24-25 MARTIE

Târgul de carieră organizat de Angajatori de TOP București va avea loc la Sala Palatului, pe 24 si 25 martie 2017. Peste 5.000 de oportunități de carieră și peste 100 de angajatori.

Târgul de carieră organizat de Angajatori de TOP București va avea loc la Sala Palatului, pe 24 si 25 martie 2017, și va reuni unii dintre cei mai doriți angajatori din România.

Iată ce vă poate aduce participarea la Angajatori de TOP primăvara aceasta:

- Peste 5000 de oportunități de carieră pentru toate nivelurile de experiență, în domenii diverse; 

- Peste 100 de angajatori cu planuri masive de recrutare pentru următoarele luni, aflați în căutare de candidați determinați;

- Discuții directe cu reprezentanți ai companiilor participante - atât la stand, cât și în timpul SkillShop-urilor menite să vă ofere insight-uri din companie și detalii despre oportunitățile de carieră lansate în exclusivitate la târg;

- O zonă de interacțiune cu specialiști tehnici cu experiență - Conferințele TechTalks susținute de specialiști în Software Development, Cloud și Internet of Things, ce presupun dezbateri și au ca scop identificarea unor soluții inovative. 

[citeste si]

Surprizele de anul acest vor fi: CV-ul Barcode nu vă oferă doar acces la eveniment și la joburile disponibile, ci vă poate aduce primăvara aceasta și un iPhone 7. Astfel, veți avea acces imediat la documentele sau email-urile de la serviciu, dar și un gadget util pentru poze inedite și aplicații utile.

Înscrierea la eveniment și scanarea CV-ului Barcode vă aduce mai aproape de premiul menționat. 

Iar dacă vreți să vă faceți un CV de nota 10, nu uitați să treceți pe la standul CV Experts amenajat în cadrul evenimentului pentru a discuta cu specialiștii în HR invitați să vă consilieze.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel