Tarcea-Dorneanu, întâlnire. Chirieac: Cum am ajuns aici? Ce ați făcut cu noi?

Cristina Tarcea
Cristina Tarcea

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat ultimele declarații făcute de Cristina Tarcea, care au iscat un adevărat scandal. Șefa ÎCCJ, a povestit că a avut o discuție ”pe întuneric” cu Valer Dorneanu, președintele CCR.


"Doamna Tarcea şi preşedintele Curţii Constituţionale îşi lasă telefoanele la intrare, când au de vorbit. Chestiune asta este cât o declaraţie. Democraţie în România? Primul judecător al României este preşedintele Curţii Supreme. Deasupra nu mai este decât Dumnezeu. Aşa este organizată lumea occidentală din care facem parte şi noi acum. În partea cealaltă, este judecătorul Constituţiei. Se întâlnesc seara pe întuneric, lasă telefoanele să nu fie ascultaţi, după care doamna preşedinte Tarcea, despre care aveam o impresie foarte bună, îmi spune "la momentul potrivit voi face dezvăluiri şi despre Liviu Dragnea". Tu, preşedintele Înaltei Curţi la momentul potrivit faci dezvăluiri? Matale care eşti justiţia supremă pe pământ? Păi, cum? Dacă ai ceva de spus, spui atunci", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

"Domnule, cum am ajuns aici?"

"Domnule, cum am ajuns aici? De la Victor Ponta, chemat de doamna Kovesi la DNA, în 2015, când i s-a inventat dosarul pentru care a fost achitat, când poliţistul de la poarta i-a luat telefonul... Era premier în funcţie. Poate atacau ruşii atunci sau ISIS. Victor Ponta, demn reprezentant al statului subteran acum, era la domnul procuror Jean Uncheșelu, ca să ştim despre ce vorbim. Premier în funcţie! Şi aflăm toţi că preşedintele Înaltei Curţi, când intră la discuţii, îşi lasă telefonul ca să nu fie înregistrat. De cine? Ce aţi făcut în Parlament? Ce aţi făcut cu noi, cu toţi?", a mai spus analistul politic.

"Ce încredere mai am eu în judecătorul suprem al acestei ţări, că mă poate judeca corect, când dânsa se duce şi acceptă. Dacă a fost luată cu forţa, a doua zi trebuia să spună", a declarat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel