Țapardel - Tomac, conflict aprins, în direct, la tv: Sunteți jenant

Claudia Țapardel - Eugen Tomac
Claudia Țapardel - Eugen Tomac

Europarlamentarul PSD Claudia Țapardel și președintele PMP Eugen Tomac au avut un schimb de replici dure, în direct, la România TV, după ce a fost difuzat discursul susținut de Liviu Dragnea, într-o conferință, la Târgoviște.

Claudia Țapardel: Și eu am fost la Târgoviște astăzi. În primul rând nu este un turneu electoral, ci avem conferințe extraordinare de alegeri în mai multe dintre județe. Se instalează conducerea respectivelor organizaților județene, motiv pentru care este firesc și normal ca să avem la aceste evnimente conducerea partidului. Nu era numai electoratul PSD în sală, erau și simpatizanți, dar și mașina care face scandal afară. Și-a asumat discursul inclusiv cu mașina care este plătită să facă scandal și care ne însoțește pretutindeni. În ceea ce privește discursul domnului Dragnea, nu este neapărat naționalist, ci este un discurs al președinteșului celui mai important partid din România, este discursul partidului care se află la guvernare și este discursul pe care noi ni l-am asumat ca oameni patrioți. 

Tomac: Patriotismul se demonstrează prin muncă. Cine v-a oprit să construiți autostrăzi până acum?

Țapardel: V-am întrerupt o secundă? Nu.. Noi ne-am hotărât că această țară are nevoie să își păstreze resursele naturale

Tomac: L-ați întrebat și pe Năstase?

Țapardel: Are nevoie să susțină oamenii care trăiesc în această țară și vă asigur că sunteți prost informat pentru că punctul de pensie este 1100 de ron și anul acesta ve deveni 1265 de RON. Dacă tot veniți la tv și informați cetățenii, explicați-le că acesta este punctul de pensie.  

Tomac: Este ce spune președintele dumneavoastră.

Țapardel: Știți de ce au plecat românii din țară? Pentru că și-au dorit salarii mai mari. Acest lucru facem noi în România. Creștem salariile oamenilor pentru că asta își doresc românii. Avem și o evoluție crescândă a salariului mediu pe economie, ceea ce înseamnă că multinaționalele nu trebuie să mai plătească muncă ieftină în România și forță de muncă ieftină și de aceea să vină în România, ci să valorifice forța de muncă.

Tomac: Prin acest mesaj vreți să alungați orice investitor.

(...)

Țapardel: Am făcut 580 de kilometri

Tomac: Unde doamnă? În altă țară? O minciună din aceasta nu ține

Țapardel: Verificați dumneavoastră că aceeași minciună este la fel cu nr de kilometri pe care i-ați făcut dumneavoastră...

Tomac: Nu ați fost în stare din 2012 să faceți 1 km în plus

Țapardel: Este firesc și normal când veniți în fața telespectatorilor să veniți cu adevărul

(...)

Țapardel: Sunteți jenant că veniți cu astfel de minciuni, a fost dialogul dur dintre Claudia Țapardel și Eugen Tomac.

Vezi și: Țapardel, întâlnire cu Mariya Gabriel, comisar european: Dovada că...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel