Tănase, supărat după calificare: E o aberaţie! Sper să nu mai sacrificăm meciuri

Florin Tănase a făcut obișnuitele declarații după meci, în condițiile unei calificări greoaie a FCSB-ului, în fața celor de la Mlada Boleslav.

Jucătorul a dorit să infirme zvonurile conform cărora el și Florinel Coman nu l-ar suporta pe Vergil Andronache, antrenorul echipei, dar s-a arătat supărat de evoluțiile FCSB-ului din campionat:

"Sper să nu mai sacrificăm meciurile din campionat, suntem deja la o distanţă foarte mare de CFR", a spus Tănase, după calificarea în play-off-ul Europa League.

Florin Tănase a dat asigurări că Vergil Andronache este un antrenor care își face bine treaba, iar jucătorii sunt încântați de el: "Am rămas surprins când am văzut că s-a scris că nu ne convine de Andronache. E o aberaţie. Andronache ne explică ce avem de făcut la antrenament, sunt mulţumit de el. Azi am făcut ce ne-a cerut şi am câştigat jocul. A fost un meci cu o miză importantă, am început greu meciul, am avut şansă la acea bară a lor. Apoi a fost un meci de tatonare, ne bucurăm că până la urmă am reuşit să trecem. Per total, sunt mulţumit, am făcut un joc colectiv foarte bun. Meciul mergea spre prelungiri, dar a venit această execuţie a lui Panţîru", a spus Tănase, la ProX.

"E o victorie foarte importantă pentru viitorul nostru. Succesele îţi aduc alte succese, e foarte important pentru moralul nostru", a mai spus jucătorul de la FCSB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel