Urmărește emisiunea live


Tânără violată Teleorman. Poliţiştii au anunţat că au localizat-o rapid, victima spune că s-a localizat singură

O tânără din Teleorman care a sunat la 112 pentru a anunţa că a fost violată se contrazice acum cu oamenii legii. Aceştia au anunţat că au localizat-o prin metode specifice în doar 90 de minute, în timp ce victima susţine că s-a localizat singură. 

"Am fost sesizați, printr-un apel la 112, în jurul orei 6 și 17 minute de către o persoană de sex feminin că a fost victima infracțiunii de viol și e sechestrată într-un imobil din Alexandria, fără a indica adresa exact. Prin mijloacele specifice s-a reușit localizarea apelantei. În scurt timp, echipa operativă s-a deplasat la fața locului și s-a reușit identificarea acesteia, o tânără de 19 ani dintr-o localitate rurală din Teleorman, precum și a presupusului agresor, un tânăr de 22 de ani din Alexandria, care locuia în apartamentul proprietate a părinților săi", a explicat Iulian Orbeşteanu, şef serviciu IPJ Teleorman. 

Victima contrazice poliţia 

„El îmi luase telefonul. L-am rugat să nu dorm în aceeaşi cameră, m-a dus în camera mamei lui, mi-a dat telefonul, că avea încredere în mine. Ştiind ce s-a întâmplat în cazul Caracal, am vrut să aflu adresa şi apoi să sun la poliţie, ca să nu-i pun pe poliţisti pe drumuri. Am găsit o factură de la apă, unde scria numele mamei băiatului şi adresa unde mă aflam. Am sunat la poliţie, mi-au vorbit frumos, în 10 minute au ajuns", spune tânăra. 

Poliţiştii admit parţial povestea 

"Fata a putut să dea detalii operatorului 112 privind locația, fapt ce a condus la găsirea ei, dar și prin mijloacele specifice derulate împreună cu angajații STS. Prin triangulație, apelul respectiv conducea pe o stradă din municipiul Alexandria. Când s-a intrat în apartament, presupusul agresor nu a opus rezistență", a mai spus Iulian Orbeşteanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel