Tânără sechestrată şi obligată să se prostitueze. Trei persoane reținute

Polițiștii din Brașov au reținut trei persoane, cu vârste între 23 și 30 de ani, cercetate pentru trafic de persoane.

Polițiștii din Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără de 24 de ani, din județul Vaslui, ar fi fost lipsită de libertate de către concubinul său.

Din cercetări a rezultat că, la începutul lunii august, tânăra ar fi fost recrutată de cele trei persoane, care ar fi transportat-o de la București la Brașov, ar fi cazat-o în diferite locații din municipiul Brașov și ar fi obligat-o să practice prostituția, după care acestea și-ar fi însușit, în totalitate, banii obținuți.

De asemenea, aceștia i-ar fi restricționat, prin supraveghere continuă și insuflarea unei stări de temere, libertatea de mișcare.

Percheziții la domiciliile suspecților

De asemenea, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară la locuințele în care persoanele bănuite și-ar fi desfășurat activitatea infracțională, în urma cărora au fost descoperite și ridicate carduri bancare, telefoane mobile și sume de bani.

Persoanele bănuite au fost depistate și conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - S.T. Brașov, unde au fost audiate și față de care a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate Tribunalului Brașov cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel