Tânără dezbrăcată, posibil aruncată de la etaj. A murit pe loc

O tânără a decedat pe loc după ce ar fi fost aruncată dezbrăcată de la etajul unui bloc din Capitală. 

O femeie complet goală ar fi fost aruncată de la etajul unui bloc din București, susține România TV. Incidentul a avut loc pe strada Vitan Bârzești. Conform sursei citate, imobilul din care a căzut tânăra locuiesc foarte mulți chiriași, iar femeia nu era cunoscută. 

Autoritățile au fost alertate imediat de către alți locatari ai blocului, iar mai multe echipaje medicale și de poliție au ajuns în cel mai scurt timp posibil la fața locului. 

Femeia căzută a fost resuscitată minute în șir de medicii de pe o ambulanță SMURD, însă fără succes. Autoritățile au declarat decesul acesteia. 

Polițiștii efectuează acum cercetări la fața locului și audiază posibili martori. De asemena, mai multe înregistrări de pe anumite camere de supraveghere din zonă vor fi verificate de anchetatori. 

Polițiștii iau în calcul mai multe variante. Urmează să se stabilească exact dacă femeia a fost aruncată, împinsă de cineva, de la etaj, dacă s-a aruncat ea intenționat sau dacă a fost un accident. 

Medicina legală este așteptată la locul accidentului pentru a prelua trupul neînsuflețit al tinerei, iar luni va fi efectuată necropsia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel