Apel pe Facebook pentru "un OM". "Ce faci, Laur, mami? Ți-a fost frig, azi-noapte?". Imagini incredibile!

O tânără a lansat un apel pe Facebook, după ce a descoperit povestea tristă a unui "om al străzii".

"Vin de pe strada Ion Câmpineanu, unde, pe treptele unei scări, aproape de ieşirea spre Intercontinental, am întâlnit un OM. Îl văd cu privirea tristă şi cu o caserolă de ciorbă în mână. Gândul îi e departe şi îl sperii când mă apropii de el. Varsă ciorba şi îşi cere mii de scuze, crezând că m-a stropit. Îmi spune: "Pot să vă pun o întrebare? Eu cum ies din asta?".

El este L. M. absolvent la Politehnică. Povesteşte că a fost un copil sărac şi i-a plăcut să înveţe. Îmi spune cu ruşine că facultatea trebuia să fie 5 ani, dar el a terminat în 6. Până acum un an a lucrat ca inginer şi i-a mers foarte bine (M-a rugat dacă poate intra pe gmail şi mi-a arăt poză cu el de când era bine)", a scris tânăra pe Facebook.

"Ce faci, Laur, mami? Ţi-a fost frig azi-noapte?"

"De un an stă pe străzi, e dezamăgit că, de când l-a lăsat soţia l-a cuprins şi patimă băuturii. Azi a ales să dea banii pe o ciorbă caldă în loc de orice altceva. Îşi doreşte mult măcar să se tundă şi să se bărbierească. M-a rugat să îi dau voie să sune pe cineva şi a dat pe speaker. Era Mamina, cum îi spune el. L-a recunoscut imediat şi l-a întrebat "Ce faci, Laur, mami? Ţi-a fost frig azi-noapte?".

Ea nu îl poate ajuta, stă departe şi tatăl lui nu vrea să-l primească. Ea îl roagă să meargă la un spital, să aibă cineva grijă de el. Dar el îmi spune mereu: "Cum Dumnezeu ies eu din asta?". Dacă poate cineva să-l ajute cu ceva, îl găsiţi pe aceeaşi stradă, astăzi. Nu mai are telefon, i l-au furat când dormea. Dar din dar se face Rai!", a  mai scris femeia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel