Tânăr vitezoman, oprit cu focuri de armă. A izbit o mașină de poliție - VIDEO

Polițiștii din Maramureș au tras mai multe focuri de armă, sâmbătă, pentru a oprir un tânăr care gonea cu mașina mamei lui și care a făcut accident.

Un tânăr maramuresean a furat mașina mamei sale și a pornit o cursă nebună, alături de un prieten. Oamenii legii au fost sesizați chiar de mama tânărului, însă nu au putut să-l oprească pe vitezoman. Într-un final, după ce a lovit o mașină de poliție și s-a tras asupra sa, șoferul a făcut și un accident rutier.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş, sâmbătă, în jurul prânzului, o femeie din Baia Mare a sesizat poliţia că fiul său refuză să îi restituie autoturismul, pe care i l-a încredinţat anterior, şi-şi continuă deplasarea împreună cu un prieten.

Poliţiştii au depistat imediat maşina pe raza oraşului Şomcuta Mare si au tras mai multe focuri de armă. "Întrucât şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, acroşând autospeciala din dotare, poliţiştii din Şomcuta Mare au pornit în urmărirea sa şi au luat de îndată legătura cu poliţiştii din judeţele limitrofe. La ieşire din localitatea Mesteacăn, întrucât şoferul nu s-a supus somaţiilor poliţiştilor, au fost executate focuri de avertisment, atât în plan vertical cât şi la nivelul pneurilor", au transmis reprezentanţii IPJ Maramureş.

VIDEO

Tânărul vitezoman şi-a continuat cursa până în localitatea Ileanda din judeţul Sălaj, unde din nou a ignorat semnalele poliţiştilor, iar la scurt timp a lovit un autoturism condus regulamentar de un bărbat din Oradea. Nicio persoană nu a fost rănită, însă șoferul a ajuns pe mâna polițiștilor.

"La volan a fost identificat un adolescent de 18 ani, care deţine permis de conducere de câteva luni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Tânărul va fi transportat la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", precizează IPJ Maramureș.

Pe lângă faptul că a furat mașina mamei sale și a agitat toată poliția, se pare că tânărul a alimentat într-o stație de carburanți din Baia Mare și a plecat fără a plăti combustibilul. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a-l trage la răspundere pe tânărul vitezoman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel