Tânăr, snopit în bătaie de un TAXIMETRIST. I s-a pus viața în pericol, decizie VITALĂ

Cătălina Burghelea / 03 ian 2020 / 10:28

Un tânăr de 23 de ani a fost bătut și dat cu capul de asfalt de un taximetrist. Incidentul a fost filmat de o femeie, care a strigat la taximetrist că i-a luat numărul și că va suna la Poliție. 

"Dacă incidentul a fost anunțat prin sistemul 112, trebuia să se prezinte la fața locului un echipaj de poliție, pentru a constata ce s-a întâmplat. Dacă s-a prezentat salvarea și victima a fost transportată la spital, acolo se fac investigațiile preliminare și dacă se constată că victimei i-a fost pusă viața în pericol, se anunță poliția și echipa CFL. 

Dacă nu i s-a pus viața în pericol victimei, cu adeverința dată de doctorul care a făcut investigația, victima se prezintă la IML, pentru a i se constata îngrijirile medicale. Iar în baza certificatului medico-legal, victima se poate prezenta, în termen de 90 de zile, la sediul poliției unde s-a întâmplat, pentru a depune reclamația scrisă, unde poliția începe cercetările pentru infracțiunea de loviri și alte violențe.", a declarat Constantin Mandache, președinte SNAP, pentru România TV.