Tânăr salvat în ultimul moment de la sinucidere

Fotografie cu caracter ilustrativ
Fotografie cu caracter ilustrativ

Un poliţist a salvat un tânăr de 17 de ani care intenţiona să se arunce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de pe podul de la Murfatlar, ce traversează Canalul Dunăre - Marea Neagră, bărbatul fiind prins de mână în momentul în care se aruncase în gol, anunță Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, "agentul de poliţie Buzea Tiberiu, din cadrul Poliţiei oraşului Murfatlar, a salvat un tânăr de 17 ani care s-a aruncat de pe pod".

Poliţiştii din Murfatlar fuseseră sesizaţi de bărbat cu privire la faptul că intenţionează să se arunce de pe podul de la Murfatlar.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stat de vorbă cu tânărul în cauză, care se afla de partea cealaltă a balustradei, încercând să îl liniştească. După câteva minute, acesta şi-a deprins mâinile de pe balustrada podului, moment în care colegul nostru agent de poliţie Buzea Tiberiu l-a prins de mână, ridicându-l înapoi pe pod", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Andreea Munteanu.

Tânărul în cauză a fost preluat de echipaje medicale şi transportat la Secţia de Psihiatrie de la Palazu Mare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel