Tânăr, prins cu trei kilograme de canabis. DIICOT: Firmă de curierat, folosită

Procurori DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea au reţinut un tânăr de 26 de ani, acuzat că a cumpărat din Spania aproximativ 3 kg de canabis, drogurile fiind introduse în România printr-o firmă de curierat.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, Cristian Eusebiu Dura este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri şi introducere în ţară de droguri de risc.

"S-a reţinut că, în cursul lunii august 2018, inculpatul a achiziţionat din Spania aproximativ 3 kg de canabis, pe care le-a introdus fără drept în România printr-o firmă de curierat. Drogurile au fost comercializate către diferite persoane contra sumei de 7.000 de euro, bani pe care i-a expediat ulterior în Spania, disimulaţi într-un colet poştal, pentru achiziţionarea unei noi cantităţi. Ulterior, coletul a fost ridicat de către organele de urmărire penală pe raza judeţului Hunedoara. În urma percheziţiilor au fost ridicată cantitatea de aproximativ 100 de grame canabis, 10 grame de haşiş şi 400 de euro", declară DIICOT.

Tânărul a fost prezentat Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel