Tânăr înjunghiat mortal într-o benzinărie, în noaptea de Crăciun

Un tânăr de 34 de ani fost înjunghiat mortal de un individ într-o benzinărie din Iași, în noaptea de marți spre miercuri.

Potrivit anchetatorilor, individul care l-ar fi înjunghiat pe tânărul de 34 de ani într-o benzinărie din Iași, i-ar fi fost prieten. Aceștia se întorceau de la o petrecere atunci când a avut loc altercația care a dus la crimă.

„În cursul nopții de 25 spre 26 decembrie, un tânăr în vârstă de 22 de ani, frații acestuia și câțiva prieteni au petrecut într-o discotecă din comuna Mogoșești. Aici s-au întâlnit și cu victima, Cosma Vasile Iulian, în vârstă de 34 de ani. Au mers cu toții în Iași și au oprit la o benzinărie. Inculpatul i-a aplicat victimei multiple lovituri cu pumnii și picioarele, cauzându-i leziuni incompatibile cu viața. Medicul legist a stabilit că moartea s-a datorat hemoragiei subarahnoidiene și indundațiilor ventriculare", a spus Mihaela Apostol, șef Parchet Tribunal Iași.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat judecătorului cu propunerea de arestare preventivă.

Vezi și: Galaţi. Tânăr înjunghiat mortal de un adolescent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel