Tânăr, dispărut la Drobeta Turnu Severin. Poliția, apel la populație

Ema Apostu / 01 sep 2019 / 08:35
Polițiști - imagine simbol
Polițiști - imagine simbol

Un bărbat de 33 ani, din Drobeta Turnu Severin, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit, fapt pentru care poliţiştii fac apel la cetăţeni pentru găsirea acestuia.

"La data de 31 august, la ora 13:53, Poliţia municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată de o persoană de sex feminin, în vârstă de 54 ani, cu privire la faptul că, fiind plecată în Italia, în după-amiaza zilei de 28 august l-a contactat telefonic pe fiul său, Mara Alexandru-Alin, din Drobeta Turnu-Severin, iar după încheierea convorbirii telefonice, acesta nu a mai putut fi contactat, părăsind domiciliul fără a mai reveni până în prezent", a declarat, sâmbătă seara, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Loholn.

În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel naţional, semnalmentele acestuia fiind comunicate poliţiştilor aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, dar şi altor structuri. Persoana dispărută are păr şaten, ochi verzi, 1,75 m înălţime, 90 kg. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. Din păcate, IPJ Mehedinţi nu deţine o fotografie cu persoana dispărută, a precizat sursa citată.