Tânăr dispărut la Caracal. Băiatul a plecat din internatul liceului şi nu s-a mai întors

Caracal este din nou în atenţia publică după ce un băiat de 16 ani a fost dat dispărut de tatăl său. Tânărul a plecat din internatul liceului în care învaţă şi nu s-a mai întors. 

Potrivit IPJ Olt, polițiștii caută un tânăr de 16 ani din comuna Scărișoara, care a plecat din internatul colegiului din Caracal în care învăța și nu a mai revenit.

Un bărbat a sesizat, joi, autoritățile, că fiul său, Naidin Denis Bernando, de 16 ani, a plecat voluntar din internatul colegiului, scrie Mediafax. 

„Din primele verificări, se pare că la data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 7.20, minorul a strâns hainele pe care le avea într-un troler albastru și a plecat din incinta internatului", se arată în comunicatul IPJ Olt.

Semnalmente

Tânărul are 1,70 metri înălțime, păr blond, este tuns scurt, are ochi căprui și constituție atletică. În momentul plecării acesta purta blugi bleumarin, un hanorac de culoare verde și pantofi sport albi, având asupra sa trolerul albastru.

Polițiștii au început căutarea tânărului, iar cei care au informații despre acesta sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la 112.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel