Tânăr din Focşani, mort la spital după ce a mâncat la un fast food din oraş

Ambulanță
Ambulanță

Un tânăr de 23 de ani din Focşani a decedat la spital după ce s-a prezentat la urgenţe cu dureri la stomac. Anterior, acesta luase masa în oraş cu câţiva prieteni, la un fast food cunoscut. 

Pe la 3 dimineața am fost cu un bun prieten la Mc să mâncam ceva, a mâncat și după 20 de minute 30 îi venise rău, îl durea stomacul tare. S-a dus acasă, a stat ce a stat și apoi s-a dus la urgențe. Am aflat de la fratele lui că medicii l-au văzut și au spus că e intoxicație și încă ceva la stomac. I-au spus că trebuie operat, dar când a venit chirurgul sau cine e respectivul a spus că nu are nimic și că nu trebuie operat acum. La ora 12, părinții lui s-au dus să-i ducă o cană, o sticlă cu apă, una-alta. Și prietenul meu le-a spus râzând: „Ce e cu voi aici, ori credeți că rămân în spital? Eu merg acasă”. Și la 4 a făcut stop cardio respirator. Acum se spune că ar fi făcut peritonită. Însă el de dimineață s-a dus UPU și l-au târât de colo-colo, chiar și chirurgul i-a spus că nu are nimic”, a povestit un coleg al tânărului, citat de ştiridefocşani.ro. 

Decedat după 24 de ore în spital

Băiatul a fost internat marți dimineață la ora 05:00 cu probleme la stomac. Medicii l-au diagnosticat cu sindrom gastroenterologie din cauza faptului că băiatul vomita încontinuu.

Starea sa de sănătate a avut o evoluție fulminantă, și după 24 de ore de la momentul în care tânărul a ajuns în secția de boli contagioase, a murit în secția ATI din cadrul aceluiași spital. Băiatul a declarat medicilor că ar fi mâncat un hamburger. Niciunul dintre tratamentele aplicate de medici nu au dat rezultate și pacientul a intrat în stop cardiorespirator. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel