Tânăr din Buzău, înecat după ce şi-a salvat surorile

Bogdan, un tânăr de 17 ani din Costeşti, judeţul Buzău, şi-a salvat surorile de la înec, însă el nu a mai avut putere să se salveze. Ei erau la pescuit, pe un canal de irigaţii cu unchiul lor, scrie observator.tv. 

Un tânăr de 17 ani a murit salvându-şi surorile de la înec, la Buzău

Un tânăr de 17 ani a murit înecat după ce a sărit să le salveze vieţile surorilor sale de 13 şi 19 ani, după ce sora cea mică a căzut în apă, iar sora cea mare a sărit după ea să o salveze. Fetele şi-au pierdut rapid puterile şi erau amândouă în pericol să se înece, însă băiatul de 17 ani a făcut singurul lucru pe care îl putea face, a sărit în apă după ele.

Le-a prins pe amândouă şi cu ultimele puteri le-a împins spre mal, unde unchiul lor le-a tras spre siguranţă. Băiatul a mai ieşit de două ori la suprafaţă, însă nu a mai avut putere să înoate şi s-a scufundat în apa adâncă a canalului de irigaţii.

Alertaţi, pompierii au intervenit şi au găsit trupul băiatului după 2 ore. Familia este lovită a doua oară de tragedie, după ce şi mama copiilor a murit în urmă cu câţiva ani, informează buzoienii.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel