Tânăr de 19 ani, agresat în apropierea gării din Năsăud. A ajuns la spital

Un tânăr de 19 ani ar fi fost agresat în apropierea gării din Năsăud și a ajuns la spital.

Polițiștii de la Transporturi Feroviare din Bistrița-Năsăud au declanșat, luni, o anchetă, după ce un tânăr de 19 ani ar fi fost violat în apropierea gării din Năsăud și a ajuns la spital, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, un tânăr de 19 ani a depus, luni, o plângere în care susține că a fost violat de un bărbat în noaptea de duminică spre luni.

„La nivelul Poliției Transporturi Feroviare Bistrița-Năsăud a fost înregistrată, luni, o plângere pentru viol. Persoana vătămată este un tânăr de 19 ani. Incidentul s-a petrecut în apropierea gării din Năsăud și polițiștii TF sunt competenți pentru anchetarea cazului. Se fac cercetări pentru identificarea agresorului", a declaratVirgina Pîrlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud, potrivit Mediafax.

În urma agresiunii, tânărul ar fi ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Potrivit unor surse judiciare, tânărul care a depus plângerea a fost abandonat la naștere și a fost crescut în sistemul de protecție a copilului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel