Tamara Buciuceanu a murit. Cui îi va rămâne toată averea actriței

tamara
tamara

S-a aflat cui îi vor rămâne casa și toată averea Tamarei Buciuceanu-Botez.

Poate cel mai mare regret al Tamarei Buciuceanu Botez a fost faptul că ea și soțul ei nu au avut niciun copil. Celebra actriță a fost căsătorită timp de 34 de ani cu medicul anestezist Alexandru Botez, care a decedat în anul 1996.

Tamara Buciuceanu a ținut, în schimb, foarte mult la nepotul ei, actorul Mihai Constantin, cel care a interpretat rolul lui Ionică în filmul "Liceenii" și cel căruia, cel mai probabil, îi va lăsa casa și toată averea sa, susține România TV.

Mihai Constantin 

Actorul Mihai Constantin este fiul Iuliei Buciuceanu, sora Tamarei Buciucieanu, una dintre cele mai mari cântărețe de operă din România.

Iulia Buciuceanu a fost căsătorită cu marele actor George Constantin, iar din această relație s-a născut Mihai, care avea să-i dea replica mătușii sale, în cel mai savuros cuplu elev-profesor din cinematografia românească, în celebrul film "Liceenii".

Tamara Buciuceanu Botez a încetat din viaţă, ieri, la vârsta de 90 de ani, la Spitalul Elias din București, unde actriţa fusese internată cu probleme de inimă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel